0 produse.

Free Shipping on orders over 50$

Acesta sunt eu. Tu cine esti?

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In curs de aparitie

24,90 RON

Prezentare

Acesta sunt eu. Tu cine esti?

Acesta sunt eu. Tu cine esti?

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru dimensiunea completa

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Informatii produs

„Conflictele dintre părinţi şi copii nu sunt un semn că părinţii n-ar face faţă educării copiilor, ci sunt utile pentru ca ambele părţi să înveţe câte ceva. Într-o familie sănătoasă, însă, responsabilitatea pentru calitatea conflictelor revine părinţilor. A lăsa vina pe umerii copiilor este lipsit de responsabilitate şi nu poate genera decât noi conflicte şi mai distructive.“ JESPER JUUL

Conceptul lui Jesper Juul de „echidemnitate“ în familie a devenit cunoscut prin lucrarea Copilul tău competent, un bestseller internaţional în domeniul pedagogiei. În cartea de faţă, Juul se ocupă de sursele fierbinţi ale dinamicii familiale: conflictele şi importanţa lor deosebită pentru familie şi educaţie.

Jesper Juul s-a născut în 1948, în Danemarca. Este terapeut familial, consilier conflictual şi scriitor. Până în anul 2004, a condus Institutul Kempler din Scandinavia în Odder, Danemarca, pe care l-a înfiinţat în anul 1979. Jesper Juul a dezvoltat o formă proprie de terapie şi consiliere: intervenţii pe termen scurt cu întreaga familie, orientată pe acţiune şi practică. Scopul muncii sale este să susţină potenţialul părinţilor în educarea copiilor şi nu să le confirme eşecurile. Jesper Juul este autorul a peste 20 de volume, traduse în numeroase limbi, precum şi fondatorul şi conducătorul reţelei Familylab International.

Mai multe informatii

Cod produs 978-606-84050-9-4
Autor Jesper Juul
Colectia Omul care creşte
Numar pagini 128
Format 125 x 190
Ambalare buc

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.