0 produse.

Free Shipping on orders over 50$

79 de poezii

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: Comandă pe site partener

54,90 RON

Prezentare

79 de poezii

79 de poezii

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru dimensiunea completa

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Informatii produs

"79 de poezii" este o colecţie de poeme de savurat alături de cafeaua de dimineaţă, într-un moment de respiro şi de reflecţie ludică. Ironică, dar în acelaşi timp parfumată şi inocentă, poezia lui Doru Bilciurescu ne poartă parcă în alte vremuri şi într-o altă dimensiune a realităţii imediate, prin ocheanul magic al unei melancolii blânde şi al unui râs calin.

Atingând teme precum iubirea cu suita ei de tribulaţii, micile anxietăţi de zi cu zi, autoreflecţia şi îndoielile care izvorăsc din ea, scene cotidiene ca nişte miniaturi delicate, reflecţii asupra evenimentelor şi sărbătorilor importante, dorinţa de a fugi de convenţionalismul strâmt al regulilor sociale, versurile sale se află la limita subtilă dintre visare şi realitatea obiectivă, pendulând între aceste două dimensiuni şi creând o cadenţă ca de flux şi reflux, o maree a sentimentelor. Rimele se rostogolesc firesc, fără efort, creând un ritm desluşit, care nu stânjeneşte însă în niciun fel curgerea înţelesurilor.

Pe alocuri nostalgice şi meditative, pe alocuri pline de umor, poeziile din acest volum îmbină cu succes cele două roluri esenţiale ale lecturii, putând să ne pună pe gânduri, şi, simultan, să ne încânte şi să ne destindă.

Doru Bilciurescu se află la prima sa apariţie editorială. Deşi poet debutant, nu este deloc străin de arta poeziei, fiind un avid cititor şi scriind poezie încă din tinereţe, din plăcere. Latura sa artistică a devenit cunoscută publicului şi prin cele două albume publicate împreună cu formaţia "Dincolo de pod": "Lasă-ţi paru' mare" (2005) şi "Cumpărăm" (2009).

Mai multe informatii

Cod produs 978-606-8405-17-9
Autor Doru Bilciurescu
Colectia Cadril
Numar pagini 120
Format 20 x 25,5 cm
Ambalare buc

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.