0 produse.

Free Shipping on orders over 50$

Termeni si conditii Ponte.ro

Site-ul www.ponte.ro, numit in continuare PONTE.RO, este proprietatea SC Casa Editorială Ponte SRL. inregistrata in Bucuresti, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 6D, Sector 6, J40/9606/2003 CUI 15594629, numita in continuare PONTE.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. PONTE isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

PONTE garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (informare), pe site-ul PONTE.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei PONTE fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre PONTE.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru PONTE sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al PONTE asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului PONTE.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea PONTE si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul PONTE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului PONTE.RO numai in limitele metionate in prezentul document.